Termeni si conditii


UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE ESTE CONDITIONATA DE CITIREA SI ACCEPTAREA IN TOTALITATE A TERMENILOR SI CONDITIILOR  DE UTILIZARE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE ACCEPTAREA INTEGRALA A ACESTOR TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.mediclass.ro.

Continutul website-lui  www.mediclass.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate MediClass Sananova. Toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al MediClass Sananova.

Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului.

Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea materialelor specifice disponibile in acest sens. Fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor in scopuri comerciale este interzisa.

Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la office@mediclass.ro

Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a transmite alte informatii despre serviciile institutiei noastre.

MediClass Sananova se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

Acest site utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru.

Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului de catre MediClass Sananova au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor sale.

Mediclass Sananova isi rezerva dreptul de a revizui in orice moment informatiile postate pe propriul site si informeaza ca, in cazul in care preturile afisate pe site nu sunt actualizate imediat, in conformitate cu cele afisate la sediul societatii, vor prevala cele afisate la receptia societatii.

copyright © mediclass 2007-2023 - Termeni si conditii | Politica cookie | Politica de confidentialitate GDPR