Psihoterapie psihanalitica

 

Metoda psihoterapica, care abordeaza problematica pacientului din perspectiva cautarii CAUZELOR si a SENSULUI trairilor  sale. Pornind de la ideea, ca orice simptom ascunde o drama sufleteasca, psihanaliza acorda atentie sentimentelor, gandurilor si dorintelor, ascunse undeva in inconstient, care nu pot fi comunicate altfel tocmai pentru ca sunt lucruri despre care “ am invatat “ ca este interzis sa vorbesti sau ca sunt lipsite de importanta, in timp ce, de fapt, ele sunt esentiale pentru sanatatea noastra psihica .
Pe langa problemele emotionale de tot felul, psihanaliza se adreseaza  tulburarilor de personalitate, tulburarilor  psihosomatice, tulburarilor copiilor si adolescentilor, tulburarilor psihosexuale, tulburarilor varstei a treia, problemelor de cuplu si familie, precum si psihozelor.

Psihanaliza este o invitatie la libertate, la libertatea de a gandi si de a verbaliza, dupa cum este totodata si un foarte solicitant si dificil exercitiu de sinceritate.

_________________________________________________________________________________________________________________________

 

Dr. Augustin Cambosie
Psiholog Clinician
Psihoterapeut

copyright © mediclass 2007-2019 - Termeni si conditii | Politica cookie | Politica de confidentialitate GDPR